Oeps.. Mondkapje vergeten

Corona en Vakantie

Voor elk jaargetijde kan ik wel een reden bedenken om een leuk reisje te plannen. Voor elke maand weet ik een ideale vakantiebestemming. Maar in 2020 ging alles anders. Onze vakantieplannen werden en worden beïnvloed door factoren waar we zelf geen invloed op hebben.

Twijfel ?

We kunnen nu niet op vakantie.. nou je het kan wel maar het mag eigenlijk niet. Maar daar gaat weer verandering in komen. Wanneer, hoe of waarheen weten we niet. Dat hangt van veel dingen af. Wat vindt onze RIVM veilige bestemmingen bijvoorbeeld. Of wil een land wel Nederlanders ontvangen en onder welke voorwaarden. Heeft een bestemming voldoende medische capaciteit om calamiteiten te ondervangen.

Misschien heb je bedacht dat je nu maar thuis blijft, en de tuin gezellig gaat maken, of de badkamer gaat verbouwen. En volgend jaar een extra bijzondere vakantie bestemming wilt bezoeken. Ik kan me ook voorstellen dat je echt graag even weg wilt. Er even tussenuit. Dat gaat straks vast lukken.

Mogelijkheden, voorwaarden, uitdagingen en regelgeving volgen elkaar in een rap tempo op. Ik kan hier niet een advies of statement plaatsen die morgen nog up to date is.

Wil je graag op vakantie? Bel me dan!

Vertel me je wensen en ik neem je mee in de mogelijkheden. Het ene hotel is beter geschikt in deze periode dan het andere, zo koos ik zelf voor een kamer met een extra groot balkon en een jacuzzi en een restaurant met een groot ( overdekt ) terras. Het hele verhaal over mijn vakantie en Corona lees je hier. Welke bestemming past bij je wensen en behoeftes, waar is het veilig, maar vooral wat is gezellig genoeg om je vakantie te vieren? De antwoorden op deze vragen bespreek ik graag met jullie.

Wij laten reizen naar code oranje gebieden niet doorgaan. TUI heeft ruime omruilmogelijkheden en garanties. Daarbij ben ik altijd bereikbaar voor vragen en zorg ik dat jullie goed voorbereid op reis gaan. 

De ervaringen van mensen die weg geweest zijn, zijn eigenlijk allemaal hetzelfde. Een greep uit de uitspraken;

Uitmuntende service, vergaande gastvrijheid, veel rustiger dan anders, dat mondkapje valt enorm mee, heerlijk in de zon, alles goed geregeld in het hotel, de luchthavens waren erg rustig.

Er zijn ook veel nieuwe autoreizen en diverse mooie hotels en vakantieparken in Nederland en de landen om ons heen. Ook hierover informeer ik je graag. 

In mijn blog Interview met Triptalk kan je meer lezen over wat ik denk dat er gaat veranderen en waar mensen op het moment naar vragen.

Ik verheug me op  jullie vakantie !