Persoonlijk reisadvies

Werkwijze

Stap 1

Je wilt op vakantie maar weet niet waar heen. Dan bel je mij. Door middel van een paar vragen krijg ik al snel een eerste indruk van jullie wensen.

STAP 2

Vervolgens ga ik op zoek naar een passende bestemming, geschikte accommodatie of een leuke route voor een rondreis

STAP 3

We plannen een afspraak in om mijn ideeën met jullie door te nemen of ik stuur mijn ideeën in een uitgebreide offerte via de mail.

STAP 4

Aanvullende informatie, tips en begeleiding maken de voorpret en de vakantievreugde compleet.

Afspraken kunnen buiten kantoor uren plaatsvinden, waar het jullie uitkomt. Bij je thuis bijvoorbeeld of op je werk.

Met een franchisecontract van TUI ben ik volledig zelfstandig en onafhankelijk. Behalve met TUI, werk ik samen met meer dan 50 gespecialiseerde reisorganisaties. Zo kan ik altijd een passende reis voor jullie boeken

 

 

Maatwerk

Maatwerkreizen zijn reizen speciaal voor jullie samengesteld.  Dat kan een losse vlucht en een leuk hotel zijn, maar ook een rondreis met diverse hotels. Als je een rondreis wilt maken moet je met diverse zaken rekening houden. Behalve weer en verkeer moeten de te rijden afstanden per dag wel een vakantiegevoel geven. Sommige wegen zijn het mooist met een speciale aanrijroute, je moet er maar net aan denken. Past de bestemming die je wilt bezoeken echt bij jullie verwachtingen? Is het land veilig om te bereizen voor jullie reisgezelschap? Zijn de medische voorzieningen van het land goed genoeg? Met een maatwerk ( rond ) reis combineer ik jullie wensen tot een passend geheel. Daarnaast zal ik jullie voorzien van informatie over mogelijkheden, uitdagingen en de leukste wetenswaardigheden en overnachtingsmogelijkheden.

Kosten

Mijn verdiensten komen uit commissies, die eigenlijk altijd in de             ( internet ) prijs verwerkt zit.  Boek je zelf op internet dan betaal je in veel gevallen hetzelfde als bij mij, soms kan ik zelfs goedkoper je reis samenstellen. Mijn advies en begeleiding zijn daardoor in veel gevallen kosteloos.

Je kan mij vrijblijvend om advies vragen. Als je besluit niet te boeken, ben je geen kosten verschuldigd. Uiteraard hoop ik dat ik ook jullie reis mag verzorgen.

Wat ik voor je kan regelen

De reis

Pakketreizen naar de zon, maatwerk rondreizen, sportieve reizen, vakanties in Nederland, stedentrips, autovakanties, wintersport, groepsreizen, single reizen, cruises

Voor de reis

Visum aanvraag, stoelreservering, inchecken, parkeren bij de luchthaven, reisverzekering, annuleringsverzekering

Activiteiten

Autohuur, excursies, huurfietsen, taxi, kano-avonturen, helikoptertours, privé-gids, tickets voor musea of parken enz

Begeleiding

Medische begeleiding zoals rolstoelservice op de luchthavens of medische bagage