Op reis met..

Johan en Margreet

Citytrip New York

Waarom heb je voor deze bestemming gekozen?
Een citytrip naar New York stond al jaren op ons verlanglijstje. Central park, Time Square, shoppen en een musical bezoeken. En we wouden Amerika leren kennen. Kijken of het bij ons past om op een later moment een uitgebreide rondreis te maken.

Wat vond je het leukst aan deze reis?
Alles! Wat een bijzondere wereld. Zoveel culturen, lawaai en actie. “ Je adviseerde ons te gaan fietsen in Central Park, dat vonden we erg leuk “ De wandeltour langs Wallstreet, het 9/ 11 monument en met de ferry langs Lady Liberty was een hele leuke tour. “ Je vertelde al dat het een hele complete tour is waarbij je veel te weten komt over de geschiedenis van de stad. We hadden ook een hele leuke gids.

Heb je een auto gehuurd?
Nee, dat is in zo’n grote stad niet handig.

Heb je leuke tips?
Ga met de metro op pad maar laat je aan het einde van de dag door een taxi terugbrengen naar je hotel. Vraag Titia naar haar tips      ( lachend )

Heb je al een nieuwe vakantie bestemming in je hoofd?
We willen heel graag meer van Amerika zien. Een mooie rondreis maken. We hopen dat jij ons kan helpen bij het maken van een leuke route. We twijfelen tussen het Westen en de Zuidelijke Staten.

Wat was de meerwaarde voor jullie om via een persoonlijk reisadviseur te boeken?
“ Er zijn zoveel hotels dat ik door de bomen het bos niet meer zag. Luxe hotels en eenvoudige.. Gelukkig kwam jij met een paar hotels waar je de ligging van wist. Ook vonden we het heel fijn dat je de fietsen voor ons reserveerde en de wandeltour voor ons geboekt hebt. Je weet nooit wat een betrouwbare organisatie is. Er is zo veel op internet “. Je had echt goed leuk reis advies.